Професійний рік на світовому ринку екстремально дорогої нерухомості почався з грандіозної новини: британська співачка Адель купила мега-особняк голлівудської зірки Сильвестра Сталлоне в Беверлі-Хіллз. Будинок знаходився в продажу майже рік, і лише зміна команди агентів із нерухомості та зниження ціни майже вдвічі дозволили реалізувати угоду.

Про угоду повідомляють TMZ та Daily Mail. Адель заплатила за покупку $58 млн, хоча спочатку об’єкт виставляли за $100 млн, у травні 2021 року його ціну знизили до $85 млн, а в жовтні – до $80 млн. Тож хоча будинок і є чудовим, важливо було зрозуміти його реальну вартість.

Сильвестр Сталлоне придбав цей маєток у розпалі своєї слави – у 90-х роках минулого століття. Будинок був спроектований Річардом Лендрі в 1994 році та розташований в елітному осередку Північного Беверлі Парку, де раніше проживали Ліза Вандерпамп і Род Стюарт. Площа маєтку становить більше 1700 кв. м, він має 8 спалень і 12 ванних кімнат. Розташований маєток на ділянці в 1,4 га в кінці тупика на довгій приватній дорозі, що забезпечує не тільки чудові краєвиди, а й повне усамітнення. Найближчими сусідами Адель стануть Дензел Вашингтон й Едді Мерфі.

У головному двоповерховому будинку шість спалень і дев’ять ванних кімнат, а також простора вітальня, з якої відкривається краєвид на Родео-драйв та гори. Розкішний майстер-люкс включає сауну, парну та кабінет з терасою.

Також є двоповерховий гостьовий будинок із двома спальнями з ванними кімнатами та повністю обладнаною кухнею від шеф-кухаря за проектом Річарда Лендрі.

Також тут є домашній тренажерний зал. «Як би ви очікували, щоб виглядав спортзал Роккі? Це справді тренажерний зал Роккі, хоча я впевнена, що ним користується вся родина», – розповіла агент із нерухомості Джейд Міллс, яка азом із трьома іншими агентами й реалізувала угоду з продажу об’єкту.

Фото: Westside Estate Agency.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про Chalet La Datcha у французькому Куршевелі та трирівневий пентхаус у центрі Києва на Кловському узвозі.