Шановні друзі!

Ми дивимось у майбутнє з упевненістю та зі вдячністю згадуємо події минулого. Напередодні Нового року пропонуємо разом із нами згадати кілька важливих для нас моментів.

Ми відновили сили після непростого 2020-го, на сторінках журналу з’явилися нові розкішні заміські будинки, чимало з яких уже знайшли нових власників. Ми знайшли нову зірку нашого журналу – чарівну й талановиту Наталію Заболотну. Ми поговорили про інвестиції з інвестбанкіром Ігорем Мазепою, очільником банку Ігорем Тихоновим, спеціалістом з криптовалют Павлом Симоненком, ми дізналися про енергоефективність приватних будинків від Дмитра Дячука, ми розповіли про інвестиційні можливості, які пропонує ринок первинної нерухомості, на прикладі кращих об’єктів Києва – житлових комплексів ARIA, Linden Luxury Residenсes та S1 Terminal, ми побували на багатьох галузевих заходах – від дискусій про нерухомість до церемоній нагородження кращих забудовників, проектів, архітекторів і дизайнерів. Ми організували та провели найгучнішу вечірку року на воді – HIGH LIFE Regatta 2021, яку відвідали багато зірок, бізнесменів та політиків.

2021-й був для нас насиченим і цікавим, багатим на зустрічі, знайомства та події. Дякуємо кожному партнерові, спікерові, читачеві, що були з нами цього року та чекаємо на зустрічі з вами на сторінках журналу та поза ним наступного року.

Це був чудовий рік, до зустрічі в наступному!

З повагою, головний редактор Валерій Захаров та команда журналу «Загородная недвижимость»