26 грудня в Києві пройшов святковий новорічний бранч, який спільно організували та провели жіночий клуб Сестриця, його засновниця Юліанна Ківська та ведуча Дарьяна Коляденко. Захід відбувся за медіапідтримки журналу «Загородная недвижимость».

На бранч зібралися зіркові українські блогери, щоб у веселій та легкій передноворічній атмосфері поспілкуватися та послухати цікавих спікерів.

– Креативний директор бренду ZARINA Заріна Нетовкіна розповіла про модні тренди на ювелірної сфери в 2022 році. Найактуальнішими прикрасами наступного року стануть кафи, ланцюги, барочні та звичайні перли. Головне – персоналізація, тобто використання літер у виробі або участь замовника у виготовленні виробу.

Заріна Нетовкіна
Заріна Нетовкіна

– Футуролог Аліна Баженова підкреслила, що майбутнє настає вже сьогодні, а основними викликами найближчих років стануть проблеми екології, перетворення алергії на головну хворобу світу та фінансового забезпечення молодших поколінь. Водночас середній пенсійний вік становитиме 75 років, діти, народжені рік тому чи пізніше, житимуть уже в середньому 100 років, а вже невдовзі нас возитимуть безпечні безпілотники.

Аліна Баженова
Аліна Баженова

– Спеціаліст з інвестицій Олена Шамеко наголосила на тому, що запорукою гарного фінансового стану є фінансова грамотність, що потрібно вмісти і витрачати кошти, і заощаджувати їх і що правильно працюючи над бажаннями та задачами, можна навіть виграти квартиру, як це зробила вона.

Олена Шамеко
Олена Шамеко

Серед блогерів, які прикрасили бранч своєю присутністю, були Лілія Бойко, Леся Сторчак, Оксана Полюхович, Ольга Бойко, Аліна Чук, Ксенія Сосна, Юлія Шолудько, Віта Шафінська, Марина Гартінгер, Олена Мацоха, Юлія Літвінова, Олександра Павлова, Анна Антоненко.

Локацією для проведення івенту став розкішний ювелірний дім ZARINA, який також розіграв серед учасниць бранчу головний приз вечора – коштовні сережки.

Гостей вечора вразила своїм співом юна виконавиця Олександра Мелконян.

Дякуємо всім учасникам заходу, організаторам і партнерам.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що в Києві відбувся Новорічний Metronome за участю кращих українських архітекторів і дизайнерів і про церемонію нагородження переможців IX Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2021.