23 грудня в Києві відбувся Новорічний Metronome за участю призерів конкурсів «Інтер’єр Року», «REM». «UUA» 2021. Організувала захід медіа-група «Дом и интерьер». Медіапартнером заходу став журнал «Загородная недвижимость». Локацією виступив ARCHICLUB – інноваційний простір, концептуальний шоурум для архітекторів та дизайнерів від генерального партнера Genfasad.

Спікерами заходу стали провідні архітектори та дизайнери України, призери конкурсів «Інтер’єр Року», «REM», «UUA» 2021:

–  Дарина Кареліна – співзасновниця студії K.Band, переможниця конкурсу «Інтер’єр Року 2021» в номінації «Інтер’єр квартири, пентхауса у сучасному стилі понад 150 м»

–  Кирило Кузьменко –  співзасновник студії K.Band, переможець конкурсу «Інтер’єр Року 2021» в номінації «Інтер’єр квартири, пентхауса у сучасному стилі понад 150 м»

–  Андрій Нечаєв – студія ARM2. Призер конкурсу «Інтер’єр Року 2021» у номінації «Інтер’єр квартири в сучасному стилі від 40 до 100 м»

–  Наталія Дубровська – засновниця студії Dubrovska.Studio. Переможниця конкурсу «Інтер’єр Року 2021» в номінації «Інтер’єр квартири в сучасному стилі від 100 до 150 м»

–  Ірина Карлікова – засновниця студії  Karlikova. Призерка конкурсу «Інтер’єр Року 2021» в номінації «Інтер’єр будинку у сучасному стилі»

–  Дмитро Гриневич – головний архітектор та засновник Grynevich Architects

–  Максим Коцюба –  засновник студії KOTSIUBA

–  Віктор Філатов – студія Bro.Buro. Призер конкурсу «Інтер’єр Року 2021» в номінації «Інтер’єр квартири  у сучасному стилі від 100 до 150 м».

Вечір відвідали більше ніж 300 провідних архітекторів, дизайнерів, декораторів, урбаністів, інвесторів, девелоперів, ЗМІ та медіа-партнерів. Окрім виступів спікерів організатори подарували гостям музичний супровід, фотосесію та яскравий настрій перед Новим роком.

Фотограф: Павло Ботанов.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що в Києві нагородили переможців IX Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2021 та кращих дизайнерів інтер’єрів 2021 року.