У Києві проведуть Новорічний Metronome за участю призерів конкурсів «Інтер’єр Року», «REM», «UUA» 2021. На заході виступлять провідні архітектори та дизайнери України. Медіапартнером заходу виступить журнал «Загородная недвижимость».

Metronome

Спікерами заходу стануть провідні архітектори та дизайнери України, переможці конкурсу Інтер’єр Року 2021:

–  Дарина Кареліна – співзасновниця студії K.Band, переможниця конкурсу “Інтер’єр Року 2021” у номінації “Інтер’єр квартири, пентхауса у сучасному стилі понад 150 м”

–  Кирило Кузьменко –  співзасновник студії K.Band, переможець конкурсу “Інтер’єр Року 2021” у номінації “Інтер’єр квартири, пентхауса у сучасному стилі понад 150 м”

–  Андрій Нечаєв – студія ARM2. Призер конкурсу “Інтер’єр Року 2021” у номінації “Інтер’єр квартири  у сучасному стилі від 40 до 100 м”

–  Наталія Дубровська – засновниця студії Dubrovska.Studio. Переможниця конкурсу “Інтер’єр Року 2021” у номінації “Інтер’єр квартири у сучасному стилі від 100 до 150 м”

–  Ірина Карлікова – засновниця студії  Karlikova. Призерка конкурсу “Інтер’єр Року 2021” у номінації “Інтер’єр будинку у сучасному стилі”

–  Дмитро Гриневич – головний архітектор та засновник Grynevich Architects

–  Максим Коцюба –  засновник студії KOTSIUBA

–  Віктор Філатов – студія Bro.Buro. Призер конкурсу “Інтер’єр Року 2021” у номінації “Інтер’єр квартири  у сучасному стилі від 100 до 150 м”

–  Сергій Філімонов – Архітектурне бюро «FILIMONOV & KASHIRINA architects»

–  Наталія Каширіна – Архітектурне бюро «FILIMONOV & KASHIRINA architects»

Серед запрошених гостей будуть присутні провідні архітектори, дизайнери, декоратори, урбаністи, інвестори, девелопери, ЗМІ та медіа-партнери. На гостей чекає музика, фотосесія та яскравий настрій перед Новим Роком 2022.

Серед партнерів будуть присутні провідні лідери сучасного українського та міжнародного ринку: Genfasad, Alumi,Topiar, Scarlat, ELIO, LaForma, Intellect City, Мехбуд.

До складу інформаційних партнерів увійдуть: Загородная недвижимость, Fashion TV, Build portal, Grand House, PRAGMATIKA, Royal Design, Світ Мереживо, Аспекти будівництва, CP, Izba, Мир Проектов, HIS, Prof Bild, Pro Design.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що в Києві нагородили переможців IX Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2021 й архітектурного конкурсу “Інтер’єр року 2021“.