ЖК ARIA – це якісно новий простір для життя у великому місті, в якому поєднуються приватність проживання, комфорт і безпека. Це житло для тих, хто знає собі ціну й ідеальний об’єкт для інвестицій

ЖК ARIA

Якщо і є в нашому житті щось стабільне, то це беззаперечна надійність нерухомості як вигідного джерела прибутку. Особливо коли мова йде про новобудови бізнес-класу, попит на які продовжує зростати як в оренді, так і в купівлі. В ЖК ARIA саме виходять на фінішну пряму будівництва принципово нового для Києва комплексу. Зовсім скоро ціни зростуть, тому зараз є чи не остання можливість вигідно придбати житло для себе або в якості інвестиції.

Проект світового рівня

ARIA – флагманський проект компанії GEOS, розташований у Печерському районі Києва. Це одна з найбільш вдалих локацій із точки зору інфраструктури та транспортної системи.

Житловий комплекс має п’ять секцій висотою від 3 до 24 поверхів. Чотири секції житлові й одна – офісна. Усі вони створені в єдиній футуристичній концепції, завдяки чому комплекс уже став новою архітектурною домінантою Печерського району. Цілком заслужено його риси та дизайнерські рішення порівнюють із кращими проектами Дубаю та Нью-Йорку.

Тут є закрита територія, цілодобова охорона, великий вибір різноманітних планувань квартир, більшість із яких – видові, високотехнологічні сервіси та розвинена внутрішня інфраструктура.

Інвестиційна привабливість

Тільки за останній рік мінімальна вартість квадратного метру в ЖК ARIA зросла з 41 тис. грн до 65 тис. грн. У цілому в Печерському районі Києва середня ціна на житло бізнес-класу за рік збільшилася на 37,45% і зараз становить 66,1 тис. грн. Це означає, що придбати квартиру в ЖК ARIA все ще вигідно.

При цьому ціни на новобудови продовжують іти вгору. До того ж, інвестиції в нерухомість – ідеальний варіант збереження заощаджень від інфляції та девальвації національної валюти. Навіть банки, які завжди були конкурентами нерухомості в інвестиційному сенсі, тепер пропонують дуже низькі ставки за депозитами – до 1,3% у валюті. Тоді як нерухомість може приносити прибуток у 8-12% – і це без врахування капіталізації.

Гарантії високої ліквідності

ЖК ARIA має ідеальне розташування в самому серці столиці. Лише дві хвилини – і ви біля метро «Дружби Народів». Разом з тим поруч є розвинена інфраструктура та зручна транспортна розв’язка. Загалом Печерськ входить до топ-3 найбільш популярних районів Києва з точки зору купівлі квартир.

Якісна новобудова з продуманим плануванням квартир, панорамними вікнами, збільшеною висотою стель, дизайнерським лобі, ліфтом у підземний паркінг, власною котельнею, закритою територією з дитячим майданчиком і затишним двором – додаткові аргументи на користь високої ліквідності об’єкта.

Про надійність вкладень і відсутність ризиків говорить бездоганна репутація забудовника. GEOS працює на ринку України з 2004 року. За цей час компанія реалізувала понад 77 масштабних проектів. З 2015-го забудовник розширив свою діяльність також на Угорщину й Іспанію.

При інвестуванні в нерухомість ваш вклад збільшується з кожним етапом будівництва. Чим ближче будинок до введення в експлуатацію, тим дорожчими стають квартири в ньому. Будівництво ЖК ARIA перебуває саме на тому етапі, коли немає чим ризикувати, але ще є на чому отримати гарний прибуток.

Партнер із продажів –

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що в Києві нагородили переможців IX Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2021 та кращих дизайнерів інтер’єрів 2021 року.