ШАНОВНІ ДРУЗІ!

Нинішній час і сучасні обставини спонукають нас до двох протилежностей: діяти миттєво й уміти сповільнюватися. Численні карантини навчили нас ефективніше використовувати час і для роботи, і для дозвілля.

Невідомо, скільки таких карантинних хвиль чекає на нас попереду, тож ми як журнал, що знається на нерухомості й інвестиціях, радимо якнайшвидше прийняти рішення про купівлю того чи іншого об’єкту. Адже зараз на порядку денному стоїть питання коригування недооціненої української нерухомості.

Цього року журналові виповнюється 16 років. Це достатній вік для видання, щоб мати сміливість і компетенцію давати читачам фінансові рекомендації – як особисті, так й інвестиційні.

Тож якщо ви розглядаєте можливість придбати для себе заміський будинок, уважніше придивіться до пропозицій у рубриці «Топ-об’єкт». І на додачу почитайте, що кажуть експерти про актуальність архітектурних трендів і їхній вплив на ліквідність приватних будинків.

Якщо ж бажаєте надійно вкласти гроші в нерухомість, скористайтесь інформацією з наших статей у рубриці «Інвестиції» – там ми розповідаємо про найцікавіші житлові комплекси, які зараз пропонує ринок. Якщо ж вам цікавіший ринок котеджних містечок, дізнайтеся про його актуальні тренди з великого аналітичного огляду.

І, звісно, відпочиньте разом із героями нашої рубрики «Стиль життя»: насолодіться спогадами, відкрийте нові обличчя, знайдіть гарних друзів на сторінках журналу.

Переконаний, що кожен із вас знайде для себе корисну інформацію, якою ефективно скористається вже цієї зими.

З ПОВАГОЮ, головний редактор
Валерій ЗАХАРОВ