3 грудня в КВЦ «Парковий» у Києві відбудеться всеукраїнський щорічний архітектурний конкурс «Інтер’єр року», фіналом якого стане нагородження кращих інтер’єрних проектів та їхніх авторів. Мадіапартнером заходу виступить журнал «Загородная недвижимость».

Інтер'єр року

Метою конкурсу є визначення найкращих українців у сфері архітектури і дизайну. Представники мистецького простору, в свою чергу, отримають можливість продемонструвати власні знання, таланти й роботи, якими пишаються.

Захід триватиме протягом усього дня. Завдяки йому можна буде познайомитися з найкращими представниками сфери архітектури та дизайну, перейняти досвід провідних дизайнерів та архітекторів світу та стати свідками оголошення переможців конкурсу.

Інтер'єр року

Цього року до складу журі входять виконавчий директор Zaha Hadid Architects, (Велика Британія) Крістос Пассас, промисловий дизайнер (США) Карим Рашид і головний архітектор і дизайнер компанії MADMA Urbanism+Landscape (Нідерланди) Хіроки Мацуура.

«Архітектурні конкурси дають вам можливість вийти з повсякденної рутини та перевірити нові концепції та ідеї, які у вас є», – зазначив Хіроки Мацуура.

Цьогоріч конкурсні роботи будуть нагороджуватсь у наступних номінаціях:

– Інтер’єр смарт-квартири

– Інтер’єр квартири у сучасному стилі від 40 до 100 м

– Інтер’єр квартири у сучасному стилі від 100 до 150 м

– Інтер’єр квартири, пентхауса у сучасному стилі більше 150 м

– Інтер’єр будинку у сучасному стилі

– Нереалізовані інтер’єри суспільно-адміністративних будівель, торгових приміщень та об’єктів HoReCa

– Нереалізовані інтер’єри квартир та будинків

– Інтер’єр квартири у класичному стилі

– Інтер’єр будинку у класичному стилі

– Інтер’єр суспільно-адміністративних будівель

– Інтер’єр торгових приміщень та об’єктів HoReCa

– Предметний дизайн (предмети меблів, освітлення)

– Кераміка в інтер’єрі – спецномінація

– Арт – об’єкти, предмети сучасного мистецтва та скульптури в  інтер’єрі й екстер’єрі

Захід буде цікавий як для професіоналів у сфері архітектури і дизайну, так і для всіх, хто цікавиться сучасною творчістю.

Нагадаємо раніше ми розповідали про продаж мальовничого відпочинкового комплексу на березі Дніпра та про переваги зимового відпочинку в Chalet La Datcha в Куршевелі.