У Києві триває підготовка до фіналу щорічного архітектурного конкурсу «Інтер’єр Року 2021». У рамках підготовчих заходів 18 листопада у столиці відбувся METRONOME KYIV та прес-конференція з провідними архітекторами, дизайнерами та медіа-партнерами. Медіа-партнером заходу виступив журнал «Загородная недвижимость».

«Архітектурні конкурси дають вам можливість вийти з повсякденної рутини та перевірити нові концепції та ідеї, які у вас є», – зазначив головний архітектор і дизайнер у нідерландській компанії міжнародного рівня MADMA Urbanism+Landscape Хіроки Мацуура.

Локацією для проведення METRONOME KYIV виступив інноваційний простір, концептуальний шоурум для архітекторів та дизайнерів – ARCHICLUB від Genfasad.

Спікерами заходу стали члени кваліфікаційної ради конкурсу «Інтер’єр Року 2021».

– Сергій Целовальник – головний архітектор Києва в 2010-2015 роках

– Наталія Зінчук – Архітектурне бюро Zelemin

– Дмитро Аранчий – Dmytro Aranchii Architects

– Сергій Філімонов – Архітектурне бюро «FILIMONOV & KASHIRINA architects»

– Наталія Каширіна – Архітектурне бюро «FILIMONOV & KASHIRINA architects»

– Віктор Кудін – ТАМ «Кудін»

– Ольга Рябова – ТАМ «Кудін»

– Володимир Погорельчук – Голова спілки дизайнерів та архітекторів м.Харків і області

– Андрій Асанов – Студія архітектури та дизайну ANDRIY ASANOV

– Максимов Олександр – AVG Group

Серед запрошених гостей були провідні архітектори та дизайнери України, декоратори, урбаністи, інвестори та девелопери. Серед партнерів заходу – провідні лідери сучасного українського та міжнародного ринку: Gentas, Archiclub, TheNest, Elio, Topiar, Alumil, Witex, Atlas Concorde, Odessa Airport, Тайгер, Manezh, Hansgrohe, Bom Parket, Interkerama, Franke.

Всеукраїнський щорічний архітектурний конкурс «Інтер’єр Року 2021» відбудеться 3 грудня 2021 року в КВЦ PARKOVY у Києві. Свою заслужену нагороду отримають найяскравіші дизайнери і архітектори країни. На заході можна буде познайомитися з найкращими представниками сфери архітектури і дизайну, перейняти безцінний досвід провідних дизайнерів та архітекторів світу та стати свідками оголошення переможців конкурсу. Медіа-партнером заходу виступить журнал «Загородная недвижимость».

Метою конкурсу є визначення найкращих українців у сфері архітектури і дизайну. Представники мистецького простору, в свою чергу, отримають прекрасну можливість продемонструвати власні знання, таланти й роботи, якими пишаються.

Серед номінацій конкурсу:

  • інтер’єр смарт-квартири;
  • інтер’єр будинку у сучасному стилі;
  • інтер’єр суспільно-адміністративних будівель;
  • кераміка в інтер’єрі та багато інших.

У складі журі – Фабіо Новембре (голова), Крістос Пассас, Хірокі Мацуура, В’ячеслав Балбек.

Яскравий захід буде цікавий як для професіоналів у сфері архітектури і дизайну, так і для всіх, хто цікавиться сучасною творчістю.

Нагадаємо, вже 27 та 28 листопада в Києві в Pochayna Event Hall відбудеться Big Invest Summit 2021, під час якого 22 досвідчені підприємці, інвестори та економісти розкажуть про перевірені та надійні інструменти інвестування, а 8 грудня в столичному готелі Intercontinental Kyiv будуть нагороджувати переможців ІХ Всеукраїнської будівельної премії IBUILD 2021.