27 та 28 листопада в Києві у Pochayna Event Hall відбудеться Big Invest Summit 2021, під час якого 22 досвідчені підприємці, інвестори та економісти розкажуть про перевірені та надійні інструменти для інвестицій, підкажуть, з чого і як найкраще зараз починати. Якщо ви вже розумієте, що зберігати гроші «під матрацом», «у тумбочці» чи в банку не надійно та не прибутково, вам точно буде корисно відвідати Big Invest Summit. Медіапарнером заходу виступить журнал «Загородная недвижимость».

Чи будуть взагалі живі гроші в найближчі роки? Саме ці гострі та важливі питання, які стосуються кожного інвестора, будуть обговорювати на форумі:

  • Економічні прогнози та аналітика ринку.
  • Все про ризики інвестування та як їх мінімізувати.
  • Персональна інвестиційна стратегія формування особистого портфеля інвестора.
  • Ринок землі: що на нього чекає у 2022 році?
  • Чи можливо отримувати стабільні 14-30% на рік у вигляді пасивного доходу?
  • Різні форми інвестування (КІФ, ПІФ тощо).
  • Чи можна почати з невеликих сум у $5 000 – 10 000 і скільки можна заробити?
  • Куди в Україні інвестувати $100 000 – 300 000 та більше?

Експерти зі сфері економіки й аналітики провідних інвестиційних компаній на реальних кейсах покажуть помилки та підводні камені при вході в угоду, пояснять стійкі інструменти інвестицій, які дозволяють повернути вкладені кошти та отримувати стабільний прибуток.

«В інвестуванні є два головні правила: гроші мають працювати та ніколи не можна давати гроші дурням. За допомогою Big Invest Summit ми розкриємо максимум інформації, яка допоможе убезпечити вас, бути в курсі економічних подій в Україні та вигідно інвестувати свої гроші», – зазначає організатор Big Invest Summit 2021, меценат, бізнесмен, засновник та CEO компанії Babitskyi Investment Company Роман Бабіцький.

Купити квиток на Big Invest Summit 2021 можна тут.

Нагадаємо раніше ми розповідали про продаж мальовничого відпочинкового комплексу на березі Дніпра та про переваги зимового відпочинку в Chalet La Datcha в Куршевелі.