Пропонуємо завітати на зимовий відпочинок до Chalet La Datcha у французькому Куршевелі. Шале розташоване в найвищій і найбільш престижній частині гірськолижного курорту – Куршевель 1850, завдяки чому з нього відкривається фантастичний панорамний краєвид.

Chalet La Datcha має площу 938 кв. м та п’ять поверхів, один з яких присвячений оздоровленню: тут є плавальний басейн, гідромасажна ванна, сауна та хамам – усе, щоб розслабитися після насиченого дня на одному з найкращих гірськолижних схилів Європи. Також у шале є п’ять спалень з двоспальними ліжками, кожна з власною ванною кімнатою. Таким чином, шале може одночасно прийняти 10 гостей, які проживатимуть у розкішних умовах.

Шале забезпечить гостям високоякісний сервіс преміального рівня. Для них працює кваліфікований персонал: шеф-кухар, дворецький, управляючий, охоронці, водій мікроавтобуса.

Два роки тому Chalet La Datcha повністю відремонтували та оновили інфраструктуру та дизайн.

Детальна інформація:

Berkeley Travel

1-й поверх, бул.Б.Хмельницького, 17/52,

Київ, Україна

www.berkeleytravel.co.uk

тел. +38 093 450 6464

 

Нагадаємо, раніше ми розповідали про продаж розкішного трирівневого пентхаусу в центрі Києва та пляжного відпочинкового комплексу на березі Дніпра поблизу Канева.