З чого почати створення власного пасивного заробітку та куди вигідно вкласти від 5 до 100 тисяч доларів, розкажуть і поділяться власним досвідом понад 12 топових спікерів під час Big Invest Summit 2021. Медіапарнером заходу виступить журнал «Загородная недвижимость».

Інтерес до теми інвестування сягнув небаченої популярності та став головним трендом 2020-2021 років. Биткоїнові мільярдери та стартапи, що стають “компаніями-єдинорогами”, викликають справжній ажіотаж. Що цілком зрозуміло на тлі зростання інфляції та близької до нульової доходності за депозитами. Ніхто не хоче знецінювання своїх заощаджень. Усі хочуть їх примножити, причому найбільш вигідно та безпечно. Саме про це розкажуть досвідчені підприємці, інвестори та економісти під час Big Invest Summit 2021, який пройде 27-28 листопада в Києві у Pochayna Event Hall.

Завдання-мінімум для інвестора – це випередити темпи інфляції. Максимальною задачею є отримання доходу виключно від пасивного заробітку. Саме так і зробив один зі спікерів Кір Горшков — відправив себе “на пенсію” у 35 років, перекривши інвестиційним доходом витрати усієї родини. Своїм досвідом він поділиться на Big Invest Summit 2021.

Івент буде цікавий як початківцям, так і досвідченішим інвесторам, які шукають нові надійні інструменти інвестування.

На Big Invest Summit 2021 розкажуть:

  • Де взяти стартовий капітал для інвестування;
  • Основи інвестування: складання стратегії та інвестиційного портфеля;
  • Як правильно розподіляти кошти, щоб мінімізувати ризики;
  • Який прибуток можна отримати від різних інструментів інвестування.

У подробицях розглянуть актуальні інвестиційні інструменти:

  • Пайові та корпоративні інвестиційні фонди – їхні види, можливості, ризики та переваги з оподаткування.
  • Облігації (ОВДП та корпоративні) – поріг входження та розподіл часток в інвестиційному портфелі.
  • Акції є високоризиковим, але популярним інструментом для довгострокових інвестицій.
  • Кредитування (кредитні спілки, ломбарди) – зручний інструмент для середньострокових інвестицій.
  • Нерухомість – новобудови, вторинний ринок, терміни окупності та диверсифікація ризиків.
  • Земля – перспективи ринку та можлива прибутковість.
  • Дорогоцінні метали – інструмент втечі від ризиків, здатний принести дохід.
  • Криптовалюти – яку частку можна виділити в інвестиційному портфелі.
  • Стартапи та венчурне інвестування – поріг входження та переваги роботи з фондами.
  • Бізнес і франшизи – можливості та ризики міноритарного акціонера.

Серед спікерів:

Марк Гінзбург – мільярдер, з 2012 року займається просуванням технології блокчейн і в липні 2017 року став одним із 43 учасників блокчейн-саміту Річарда Бренсона. Прославився показовою угодою купівлі-продажу нерухомості з використанням технології блокчейн повного циклу та смарт-контракту. Таким чином він продав невелику квартиру в Києві іншому мільярдеру та засновнику видання TechCrunch Майклу Аррінгтону. Марк інвестує у низку блокчейн-стартапів, колекціонує предмети мистецтва.

Ерік Найман – засновник та керуючий партнер інвестиційної компанії HUG’S, що спеціалізується на управлінні активами на глобальних ринках цінних паперів.

Максим Слободянюк – засновник та керуючий венчурного фонду Nika Tech Family. За допомогою своєї IT-компанії активно допомагає стартапам, в які інвестував.

Роман Прокоф’єв – керуючий партнер Jooble, Limited Partner венчурних фондів, активний інвестор в український IT-сектор.

Віктор Прокопеня – засновник біржі токенізованих активів Currency.com. Розробник передового ІТ-законодавства. Сфера інвестицій: штучне інтелект, машинне навчання.

Абдурахман Шайхалов – експерт в інвестуванні в комерційну нерухомість із 27-річним досвідом.

Михайло Кухар – керуючий партнер Ukraine Economic Outlook. Компанія дає точні прогнози курсу, інфляції та ВВП.

Єгор Поліщук – керуючий партнер компанії «ІнвестСтандарт», що спеціалізується на P2P позиках під заставу нерухомості, заставному кредитуванні та факторингу.

Роман Бабіцький – організатор Big Invest Summit 2021. Засновник Babitskyi Investment Management, голова наглядової ради кредитної спілки «Просто грошi» та власник кредитного центру Darium.

Дмитро Гордон – журналіст та підприємець, який відповість на запитання учасників щодо свого успішного досвіду інвестування в нерухомість.

Купити квиток на Big Invest Summit 2021 можна тут.

Нагадаємо раніше ми розповідали, що в Нью-Йорку пропонують орендувати «квартиру Керрі Бредшоу» з серіалу «Секс і місто» та про переваги оренди заміського будинку поза літнім сезоном.