Сервіс оренди нерухомості Airbnb разом із відомою американською акторкою Сарою Джессікою Паркер та компанією Warner Bros. Consumer Products пропонують усім охочим орендувати «квартиру Керрі Бредшоу». Такий проект вони створили на честь виходу серіалу «І ось так просто» (And Just Like That), який є довгоочікуваним продовженням серіалу «Секс і місто» (Sex and the City).

Фото: Airbnb

«Безнадійні романтики можуть сьорбати коктейлі «Космополітан», задумливо друкувати на своєму ноутбуку та спілкуватися з друзями з допомогою телефона, випущеного в 2000-х , у квартирі Керрі у Верхньому Іст-Сайді», – анонсують Airbnb.

Окрім того, особливо підкреслюється, що вперше в історії гості квартири отримають унікальний доступ до шафи Керрі Бредшоу (включно з тією самою спідницею-пачкою), а також чудові та дружні враження, як-от бранч у Челсі та модну фотосесію.

12 та 13 листопада Сара Джессіка Паркер прийматиме в квартирі до двох гостей лише за 23 долари на честь 23-річчя серіалу «Секс і місто».

«Персонаж Керрі Бредшоу близький і дорогий моєму серцю, і повернутися до її світу для продовження історії «Сексу і міста» було великою радістю. Я рада, що наша аудиторія зможе відчути Нью-Йорк Керрі, як ніколи раніше, і вперше в буквальному сенсі опинитися в її черевичках», – зазначила акторка.

Охочим забронювати номер слід зауважити, що перебування в квартирі вимагають суворого дотримання місцевих і федеральних правил щодо COVID-19. Окрім того, ті, хто подає запит на бронювання, повинні зараз проживати в Сполучених Штатах.

Шанувальники «Сексу і міста», які бажають походити в черевичках Керрі, можуть спробувати забронювати проживання в квартирі, починаючи з понеділка, 8 листопада, опівдні за східним часом на сайті airbnb.com/sexandthecity.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про продаж розкішного трирівневого пентхаусу в центрі Києва та пляжного відпочинкового комплексу на березі Дніпра.