Продається пляжний курорт «Хутір Єрмак», розташований у селі Прохорівка прямо на березі Дніпра, лише за 5 км річкою нижче канівських круч. Це успішний, діючий бізнес, що має гарну репутацію та постійними клієнтами.

Майновий комплекс курорту складається з 22 приміщень. На території комплексу розташовані зруб на п’ять спалень, російська лазня та мангальний комплекс безпосередньо на березі Дніпра, зруб на три спальні в оточенні соснового лісу, три гостьових будинки з двома спальнями в кожному, сім літніх будиночків на одну-дві спальні, крита їдальня з мангалом на 50 осіб, прибережні гаражі для зберігання катерів і човнів, гараж для машин і резервного генератора, будинок для господарчих потреб, льох, тенісний корт, футбольний та волейбольний майданчики, фруктовий сад, пасіка, охоронний пункт.

У курорту є власний піщаний пляж площею 1 га із зоною лежаків, електрична підстанція та свердловини з джерельною водою, що живлять усю територію. Усі житлові об’єкти побудовані з дорогих екологічних матеріалів та оздоблені деревом, шкірою, льоном.

Місцерозташування
с.Прохорівка, Черкаська обл.
Загальна площа
3,8495 га
Вартість
договірна
Детальна інформація

 

Нагадаємо, раніше ми розповідали про трирівневий пентхаус у центрі Києва та про переваги оренди заміського будинку в зимовий період.