Продовжуємо серію публікацій про користь оренди будинку поза літнім сезоном. На черзі – розділ про те, чому власна територія в заміському будинку є перевагою навіть взимку

Дмитровка

Осінь – це новий шкільний та бізнес-сезон. Дорослим потрібно водити дітей до школи та дитсадка, а самим їздити на роботу та на зустрічі. Звичайно, реалії останніх двох років дозволяють і навіть змушують працювати та вчитися віддалено, з дому. Але необхідність зустрічатися з партнерами та друзями ніхто не скасовував.

Тому якщо орендувати заміський будинок саме восени, можна зрозуміти, чи підходить сім’ї такий формат життя. Можливо, в котеджному містечку чи в сусідньому селі буде хороший дитячий садок або школа, тоді питання з освітою дітей буде знято як такої. Якщо ж ні, буде привід зрозуміти, наскільки складний батькам і дітям графік регулярних поїздок в місто.

З іншого боку, саме перехід на віддалений формато роботи – чудовий привід переїхати жити в приватний будинок. Це завжди наявність власної території, повітря, місця для прогулянок. Це можливість жити всією сім’єю під одним дахом, але мати достатньо простору та можливостей для усамітнення.

Усі, хто протягом минулих двох років, особливо навесні 2000-го, просидів кілька місяців поспіль під замком у міській квартирі, зрозуміли, що мати свій будинок – безцінно. Надалі в разі будь-яких локдаунів набагато приємніше буде провести їх у заміському будинку, маючи законну можливість у будь-який момент вийти на вулицю і при цьому не опинитися серед натовпу людей.

Попередні частини циклу ви можете почитати тут або тут.