Продовжуємо серію публікацій про користь оренди будинку поза літнім сезоном. Сьогодні розповімо про такий фактор, як широта вибору.

Аренда большой усадьбы в Конча-Заспе

Хто пробував зняти приватний будинок на літній період, той добре знає, що знайти хорошу пропозицію (часто – взагалі хоч якусь пропозицію) складно вже в березні. У квітні-травні вибору вже немає, тому що до цього часу вільних будинків не залишається. Якщо пощастить знайти вільний, це можна розцінювати як надзвичайне явище.

Особливо критичним у цьому питанні виявився 2020 рік, коли через жорсткий карантин люди виявилися буквально замкнутими в квартирах і тому з особливим ентузіазмом кинулися орендувати приватні будинки, щоб мати хоч якусь свободу життя.

Проте, навіть найактивніші сезони добігають кінця. Починаючи з вересня більшість будинків, що здаються в оренду, порожніють. Орендарі повертаються в місто: на роботу, в школу, в дитячі садки, в міській ритм. До жовтня з орендованих котеджів з’їжджають майже всі сезонні клієнти. Таким чином, саме до кінця осені ринок пропонує найбільш широкий вибір об’єктів, завдяки чому можна буде вибрати не компромісний варіант, а саме той, що хочеться.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, чому взагалі варто зосередити свою увагу на оренді будинку в низький сезон – взимку, а також радили звернути увагу на казковий будинок у Романкові, який саме зараз виставлений на продаж.