Лише три місяці знадобилося керівникові компаній SpaceX и Tesla Ілонові Маску, щоб змінити своє рішення та зняти з продажу розкішний особняк біля затоки Сан-Франциско, який оцінювався в $37 млн.

Протягом останнього часу Ілон Маск продав майже всю свою нерухомість, отримавши за неї $100 млн. Тим самим він намагається привернути увагу світу до своєї програми з колонізації Марса. Однак схоже, що він не може розлучитися з одним особливим для нього будинком на Землі,

У червні керівник SpaceX виставив на продаж свій маєток у Хіллсборо, штат Каліфорнія, в районі затоки Сан-Франциско, розташований на 47 акрах, за колосальні $37,5 млн. «Вирішив продати останній зі своїх будинків. Він має потрапити до багатодітної сім’ї, яка буде там жити. Це особливе місце», – написав генеральний директор Tesla у Twitter 14 червня.

Але тепер цей об’єкт зник з ринку. Згідно реєстрів видно, що Маск передумав продавати будинок 11 вересня. Це сталося менше ніж за тиждень до того, як 50-річний Маск успішно запустив Inspiration4 – першу цивільну місію космічного польоту SpaceX, яка зараз перебуває на орбіті.

Підприємець та діловий магнат, статки якого оцінюються в $193 млрд, придбав історичну садибу в 2017 році за колосальні $23,4 млн.

За матеріалами  New York Post.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про триповерховий пентхаус у центрі Києва та маєток у Романкові.