Щоб відчути світ біля своїх ніг, потрібно бути на вершині. Пентхаус на Кловському узвозі дарує це відчуття повною мірою

Кловский спуск пентхаус

Пентхаус розташувався на трьох верхніх поверхах преміальної висотки, побудованої 2004 року в самому серці Києва – на Кловському узвозі. Поруч із будинком – Маріїнський парк і Маріїнський палац, будівля парламенту й урядовий квартал, сучасні бізнес-центри та тихі вулички Липок, кращі столичні ресторани та люксові бутіки. З панорамних вікон і з терас пентхауса відкриваються чудові краєвиди на центр міста, на куполи всіх головних соборів, на вигини Дніпра з островами та парками, за якими цікаво спостерігати при зміні сезонів.

Перший поверх пентхауса відведено під гостьовий рівень зі столовою зоною та бібліотекою, другий – під приватні апартаменти з майстер-спальнею та дитячою. На третьому рівні розмістилися зони робочого простору та релаксу: кабінет, домашній кінотеатр із високим рівнем звукоізоляції, спортзала, масажна й ігрова кімнати, гостьова спальня.

У квартирі виконаний високоякісний ремонт класу люкс, вона обладнана сантехнікою, меблями та фурнітурою провідних світових виробників, таких як Turri, Тото, Siemens, Bang & Olufsen. Для декорування використані паркет з мербау та горіха, шовкові шпалери, тюль і гардини, кришталеві люстри та бра. Вікна зроблені з червоного дерева, підвіконня – з мармуру.

У пентхаусі встановлені системи «розумний дім», мультирум, клімат-контролю, сніготанення та антизледеніння, приточно-витяжна вентиляція з очищенням повітря та рекуперацією тепла, є ванни-джакузі та душова кабіна з парною.

Ліфтова зона оформлена в єдиній стилістиці з квартирою. З пентхауса облаштовано два виходи. У будинку є цілодобова професійна охорона, три швидкісні ліфти, підземний паркінг, де за пентхаусом закріплено чотири паркомісця.

Місцерозташування
Київ, Кловський узвіз, 5
Загальна площа
500 кв. м
Поверхи
21, 22, 23
Вартість
договірна
Детальна інформація
Нагадаємо, раніше ми розповідали про маєток у Романкові та детально розбирали, що відбувалося з попитом на заміську нерухомість київського регіону в першому півріччі 2021 року.