9 жовтня в онлайн-форматі відбудеться Форум нерухомості, де спікери розкажуть все про маркетинг та продажі в найдорожчій сфері на ринку. Організатором форуму стане Integra School, медіапартнером – «Загородная недвижимость».

На форумі можна буде послухати:

▪ Георгія Курбанова — CEO Svitsoft. Серед клієнтів: Київміськбуд, Ріел, Budcapital, Perfect Group, Ліко-Холдинг, Галжитлобуд, Genesis, Standart Development.

▪ Валентина Яроменка — CEO консалтингової SalesTech компанії White Sales. Кейси: Ріел, МАУ, Riviera Village, Kooperativ.

▪ Тамріко Кебурія — бренд-лідерку Fеdoriv Agency. Працювала з Riviera Village, Wog (Всюди, Де Люди), 2085, Zevia, Чудо-Чадо.

Ближче до дати події організатори оприлюднять ще кілька імен спікерів. Вони обіцяють, що це буде найпродуктивніший день для тих, хто готовий розвивати свій бізнес у digital.

Спеціально до форуму буде створено Telegram-чат, де зможуть спілкуватися всі учасники та деякі спікери, що забезпечить шалений нетворкінг. Серед учасників чату: забудовники, ріелтори, маркетологи, СЕО, генеральні менеджери та засновники будівельних корпорацій.

Квитки доступні на сайті. Встигніть зареєструватись. https://bit.ly/3nx5dSt

Нагадаємо, раніше ми розповідали про маєток у Романкові та детально розбирали, що відбувалося з попитом на заміську нерухомість київського регіону в першому півріччі 2021 року.