У селі Романків, усього за 10 км від Києва, розташувався розкішний і при цьому комфортний маєток, виконаний в сучасному європейському стилі.

Головна будівля маєтку – красивий трирівневий цегляний будинок, що нагадує одночасно швейцарське шале, пряниковий будиночок із казки і навіть замок із диснеївського мультфільму. У будинку є кілька балконів, в теплу пору року прикрашених яскравими квітами.

На першому поверсі будинок зустрічає великим холом і камінною залою площею 40 кв. м. Також на першому поверсі знаходяться простора кухня-їдальня з виходом на терасу, більярдна, пральня, санвузол, гардеробна та гостьова спальня. На другому поверсі розмістилися три спальні площею від 22 до 25 кв. м, кожна з власним балконом, кабінет – також із власним балконом, комора та два санвузли. Центром другого поверху виступає хол площею 20 кв. м з другим світлом. Третій поверх відведений під зону особистого релаксу: дитячу ігрову, місце для відпочинку та спортзалу. Також у будинку є цокольний поверх, де знаходяться котельня, винний льох і кімната для зберігання.

Крім основного будинку на території маєтку є банний комплекс із смереки, відкритий басейн з підсвічуванням, зона барбекю з озером, будинок охорони та гараж на два автомобілі.

Ділянка має правильну прямокутну форму та розташована в густому березово-дубовому гаю. На території в достатку ростуть квіти, дерева та чагарники, облаштовані альпійські гірки, працює фонтан з водоспадом. Завдяки дійсно гарному ландшафтному дизайну маєток виглядає мальовничо, романтично та дуже витончено.

Романков

Місцерозташування
с. Романків
Площа ділянки
50 соток
Площа будинку
450 м²
Вартість
договірна
Детальна інформація

 

Нагадаємо, раніше ми розповідали про тенденції на ринку первинної та вторинної заміської нерухомості києвського регіону,