З початком карантину багато хто з нас почав шукати місця для ідеального відпочинку, перезавантаження та натхнення в куточках рідної країни. Таке місце абсолютної гармонії, де приємно відпочити душею та тілом, відновити сили й наповнитися енергією природи, розташувалося лише за 26 км від Львова. Це насправді райський курорт – Edem Resort Medical & SPA, який пропонує своїм гостям першокласний сервіс і незабутній відпочинок. Про цей комплекс розповідає його творець – Ольга Філатова, для якої Edem Resort Medical & SPA став справою життя.

Edem Resort Medical & Spa Ольга Філатова
Натхненниця та засновниця комплексу Edem Resort Medical & Spa Ольга Філатова, психотерапевт, член Британської асоціації anti-age медицини

Ольго, ви створили цілу філософію, яку сповідуєте в Edem Resort. У чому вона полягає?

Знайти гармонію. Зі світом, природою, оточенням, з собою. Для мене та всіх наших гостей Edem Resort Medical & SPA – місце сили, очищення, гармонії. Тут не чутно шум автомобілів, є тільки спокій і досконалість природи. І наше завдання – наповнити кожного, хто приїжджає до нас у гості цією гармонією, забезпечити не тільки фізичний, але й духовний відпочинок. Ми даємо можливість побачити, наскільки прекрасний цей світ, полюбити себе зсередини та ззовні – це меседж, який я несу людям через Едем.

Яку мету ви переслідували, створюючи Країну Едем?

Любов до своєї землі та любов до мистецтва: коли вони об’єднуватися, отримуєш багато енергії творіння, це подібно до процесу, як Бог створив нашу землю: багато любові в серці та бажання матеріалізувати цю любов через творчий процес. Едем – це результат любові. Я завжди кажу, що головний мотив реалізації моєї мети такий: роби те, що не можеш не робити.

Які концепція та місія комплексу?

Наша місія – поділитися з людьми нашим світоглядом: як цінувати людське життя, кожну його хвилину, як любити свою землю, традиції, як допомогти своїй душі розкритись у вільному польоті, як допомогти своєму тілу зцілитися від стресів, болю, дисбалансів.

Хто вам допомагає і «окриляє»?

Безумовно, неможливо зробити щось видатне без участі людей, які стануть твоїми очима, руками і носіями ДНК Edem. Ця ДНК знаходиться абсолютно в кожному члені нашої команди. Не побоюся сказати, що Edem – це не просто команда, це сім’я. Ми дуже близькі за цінностями та цілями.

В Edem Resort усі ми працюємо за інноваційними технологіями, глибоко та професійно використовуємо дані сучасної інтегративної медицини. Водночас приділяємо особливу увагу традиціям: культивуємо старі та створюємо нові.

Наприклад, це традиція висаджувати дерева, збирати виноград, запрошувати друзів. Одного разу на мій день народження колектив подарував мені ящик з насінням гінгко, оскільки це наш символ довголіття та відновлення здоров’я. Так народилась ідея запрошувати друзів, адже якщо з кожного по саджанцю, то можна і планету озеленити! Хочеться об’єднувати людей і пояснювати їм поняття сили.

Що для вас є найкращим джерело натхнення?

Краще джерело натхнення – ти сам, адже це нескінченне джерело гармонії, щастя, любові. Я вважаю, що щастя – це не мета, а інструмент для пізнання своєї унікальності, неповторності та безмежності душі. Адже ми всі – це частки єдиного цілого, і величного процесу.

Ольго, який Ваш сенс життя і головне життєве кредо?

Часто кажуть: живіть так, ніби це ваш останній день. Я ж роблю все навпаки – живу так, ніби буду жити вічно. Займаюся тим, що люблю, що дійсно важливо для мене. Сьогодні всі кудись поспішають, біжать, і разом з ними йде щось важливе. Я кажу: «Зупинися. Заплющ очі та прислухайся. Це ти. Ти сам знаєш, що тобі потрібно і як це зробити». В цьому і полягає сенс життя: бути собою та робити свій вибір, адже від цього залежить наше майбутнє. Моє кредо: тебе стає більше, коли ти ділишся.

Нагадаємо, раніше ми розмовляли про інвестиції з експертом з криптовалют Павлом Симоненком, експертом з нерухомості Валерієм Захаровим.