У суботу, 29 травня, в Києві відбулася видовищна вітрильна HIGH LIFE Regatta 2021 і гучна вечірка на її честь. П’ять елегантних вітрильних круїзно-спортивних яхт в акваторії Дніпра змагалися в півторагодинний гонці, за якою спостерігали відомі політики, бізнесмени та селебріті, які зібралися на набережній ресторану Mayachok. Організатором події стало ком’юніті HIGH LIFE Club у партнерстві з H Club. Інформаційним партнером став журнал «High Life Загородная недвижимость».

Гостям вечора ексклюзивно представили ​​яхту від Dream Marine, офіційного представника Princess в Україні, і провели гостьові тури на її борт. Автомобільний партнер заходу Bentley презентував преміальну новинку – автомобіль Bentley Flying Spur, на тлі якого гості могли сфотографуватися з Іваном Пекліним, українським пілотом Bentley на International GT Open, наймолодшим чемпіоном України в класі KZ2.

Дизайнер Олена Голець представила гостям свою колекцію в океанічному показі, подіумом для якого став понтон для швартування яхт. Будинок подарунків і декору Mandarin Maison розіграв серед гостей цінні призи. Ведучим вечора став Дмитро Антонов, музичний бекграунд створювала DJ Олімпія Вайтмусташ.

Кульмінацією вечора стало нагородження екіпажу яхти «Соловей», яка перемогла в регаті, на чолі зі штурманом Євгеном Ковтонюком. Тріумфатори отримали цінні призи від партнерів вечора під оплески гостей.

Окрім основної програми вечора гостям були запропоновані активності на стендах преміальних партнерів HIGH LIFE Regatta: міжнародного агентства нерухомості RE/MAX Central, мережі салонів FREEDOM, житлового комплексу Lion Hills, італійського бренду одягу Kiton, багатофункціонального комплексу Metropole, преміального фітнес-клубу Sky Fitness, центру Smartkey, бутика Niche і бренду індивідуального пошиття костюмів CREATORE.

Гостей пригощали коктейлями на основі легендарного віскі Chivas, ігристими та тихими винами від мережі «ВИНА СВІТУ» й алкогольним морозивом Scandal. Гостям вечора також пропонували карпатську джерельну високогірну воду VODA.UA і бадьору каву з неаполітанським темпераментом Kimbo від Італійського торгового дому.

HIGH LIFE Club – це платформа для спілкування, нетворкінгу й об’єднання в ком’юніті партнерів. Автор ідеї та творець проекту – власник і головний редактор журналу «High Life Загородная недвижимость» Валерій Захаров. Саме він в рамках HIGH LIFE Club об’єднав міжнародні та національні компанії, представників великого та середнього бізнесу, знакових діячів культури, моди та інших галузей у співтовариство. Важливою складовою платформи є ексклюзивні івенти, закриті презентації, аукціони та виставки сучасного мистецтва.

H CLUB – це ком’юніті, яке за прикладом класичних англійських клубів об’єднує відомих українських і зарубіжних підприємців, державних діячів і створено для культурного та ділового спілкування в неформальній обстановці.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про ідеальний будинок у Лісовій Бучі та про нове котеджне містечко SHELEST.home.