29 травня в Києві біля Жукова острова пройде вітрильна регата Lujo Regatta Fest. П’ять елегантних вітрильних круїзно-спортивних яхт змагатимуться за перемогу в півторагодинний гонці на Дніпрі. Захід пройде на набережній ресторану Mayachok, звідки і стартують учасники регати

Grand_Yacht_Show

Подію організовує HIGH LIFE Club у партнерстві з H CLUB. Титульний партнер регати – преміальний готель Lujo. Гостями заходу стануть бізнесмени, селебріті, інфлуенсери, а також представники ЗМІ.

Для гостей вечора організатори готують показ колекції дизайнера Олени Голець, Grand Lottery від будинку подарунків і декору Mandarin Maison. Музичний настрій вечора буде створювати DJ Олімпія Вайтмусташ, ведучим вечора стане Дмитро Антонов. Автомобільний партнер заходу – Bentley. Ексклюзивно на заході буде представлена ​​та доступна для гостьових турів на борт яхта від Dream Marine – офіційного представника Princess в Україні. Фахівці міжнародного агентства нерухомості RE/MAX Central проведуть консультації з придбання заміських котеджів.

Крім цього гостям презентують інтер’єрну компанію та мережу салонів FREEDOM, новий футуристичний проект заміської нерухомості Lion Hills, легендарний італійський бренд Kiton, затишну лаунж-зону від елітного житлового комплексу Metropole, інтерактив від фітнес-клубу преміум класу Sky Fitness, сучасний рівень безпеки та комфорту від Smartkey, ексклюзивну колекція нішевих ароматів від Niche, костюми індивідуального пошиття для сучасних джентльменів від бренду CREATORE, напрямки для розкішних подорожей від The ​​Berkeley world і багато іншого.

Легендарне віскі Chivas пригостить смачними коктейлями, партнером гарного настрою стануть ігристі та тихі вина від мережі магазинів «ВИНА СВІТУ». Вгамує спрагу карпатська джерельна високогірна вода VODA.UA.

Нагадаємо, HIGH LIFE Club – це платформа для спілкування, нетворкінгу й об’єднання в ком’юніті партнерів. Автор ідеї та творець проекту – засновник і головний редактор журналу «Загородная недвижимость HIGH LIFE» Валерій Захаров. Саме він в рамках HIGH LIFE Club об’єднав міжнародні та національні компанії, представників великого та середнього бізнесу, знакових діячів культури, моди та інших галузей у співтовариство. Важливою складовою платформи є ексклюзивні івенти, закриті презентації, аукціони та виставки сучасного мистецтва.

H CLUB – це ком’юніті, яке за прикладом класичних англійських клубів об’єднує відомих українських і зарубіжних підприємців, державних діячів і створений для культурного та ділового спілкування в неформальній обстановці.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про нове котеджне містечко SHELEST.home.