Уже цієї суботи, 22 травня 2021 року, в Національній опері України відбудеться ювілейна 25-та церемонія нагородження лауреатів загальнонаціональної програми “Людина року”.

Людина року

Журнал High Life Загородная недвижимость підтримує проект в якості інформаційного партнера. Запрошуємо наших читачів та партнерів долучитися до цієї визначної події та підтримати лауреатів.

Загальнонаціональна програма “Людина року” є найбільш популярним і найуспішнішим суспільно-рейтинговим проектом, відомість якого давно перетнула національні терени України.

Програма передбачає щорічне експертне визначення найбільш видатних особистостей України та зарубіжжя на здобуття титулу “Людина року” з основного кола номінацій, які охоплюють найбільш важливі сфери професійної й суспільної діяльності держави.

Починаючи з 1996 року, програма щорічно збирає кращих представників соціально-політичної, фінансово-економічної та гуманітарної еліти, членів уряду України, представників дипломатичного корпусу, високопосадових гостей із дружніх країн, зірок української й зарубіжної естради, а також численних журналістів українських та іноземних засобів масової інформації.

High Life Загородная недвижимость – журнал із 15-річною історією, що розповідає про ринок елітної нерухомості України та світу, а також про різноманітні аспекти розкішного способу життя: від новинок у світі речей класу люкс до найцікавіших заходів, презентацій, виставок. За ці роки видання стало персональним гідом з високого стилю життя та ринку елітної нерухомості України і світу.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про скульптурний сипмозіум, що проходитеме протягом травня у Львівській області в PARK3020, та пропонували інтерв’ю з архітектором і дизайнером Вікторією Файнблат.