Консалтингова компанія «РеалЕкспо» та портал www.zagorodna.com за підтримки Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради України; Міністерства розвитку громад та територій України; Конфедерації будівельників України; Земельної спілки України; Асоціації спеціалістів з нерухомості України; Спілки фахівців з нерухомого майна України проведе Форум «Міська та заміська нерухомість-2021» та Всеукраїнські Конкурси «ЖИТЛО-2021» та «КОТЕДЖНЕ МІСТЕЧКО-2021», які відбудуться 21 травня 2021 року у ВЦ “Акко Інтернешнл”.

Захід розрахований на участь організацій, які володіють передовими технологіями, сприяють будівництву житла і котеджних містечок: інвестують, проектують, будують, видають іпотечні кредити, керують.

В рамках події забудовники презентують котеджні містечка і житлові комплекси, які знаходяться на етапі продажів і будівництва як у Києві, так і у регіонах.

Запрошуємо до участі! Детальніше дізнавайтеся тут.

Нагадаємо, раніше ми робили великий огляд ринку котеджних містечок Київської області, завершивши його матеріалом про Бориспільский напрямок.