У неділю 21 березня 2021 року в респектабельному передмісті Києва, в найсучаснішому заміському клубі сімейного відпочинку Equides відбудеться VIP-концерт легендарного Бориса Гребенщикова.

Борис Гребенщиков

У день весняного рівнодення запрошуємо вас зустріти прихід справжньої весни в красивому й атмосферному концерт-холі Chalet Equides: затишна зала, ексклюзивний інтер’єр, бездоганний сервіс, імпозантна публіка – все для створення святкового настрою та незабутнього відпочинку. Посилить враження спеціальне меню від ресторану Chalet Equides, яке неодмінно потішить гостей концерту найпопулярнішими хітами кулінарних шедеврів Італії та Середземномор’я.

Гості вечора зможуть послухати не лише улюблені композиції, але й пісню “Двери травы” в новому аранжуванні, яке БГ вважає «більш живим та правильним». Крім того, музикант відповість на запитання гостей концерту.

Квитки на концерт можна придбати на ресепшн готелю Chalet Equides або у відділі продажів Equides Club, а також онлайн у партнерів Kontramarka.ua та Concert.ua.

Резерв та додаткова інформація за тел.: +38 095 758 58 65

Також вас може зацікавити матеріал про лісовий пивний клуб “Партизан”, який чекає в гості на всіх, хто бажає сховатися на природі від зовнішніх обставин, приємно відпочити та смачно попоїсти.