14 грудня 2020 року в столичному ресторані «Веранда на Дніпрі» відбулася вечірка на честь святкування 15-річчя журналу «Загородная недвижимость». Також у рамках заходу відбулася презентація світового бренду RE/MAX Collection в Україні —підрозділу агентства нерухомості RE/MAX Central, яке надає консалтингові та брокерські послуги в сфері люксової нерухомості по всьому світу.

Гостей вечора приймав Валерій Захаров — видавець журналу і засновник High Life Club. Привітати видання прийшли столичні селебріті, партнери та друзі журналу, серед яких Лев Парцхаладзе, Вадим Гуржос, Олександр Глімбовський, Анатолій Криволап, Олександр Ройтбурд, Олег Пінчук, Оксана Лисова, Надя Васильєва, Катя Тейлор, Олена Піддубна, Вікторія Файнблат, Олег Стрельников, Олексій Золотарьов, Маргарита Січкар, Ірина та В’ячеслав Дюденки, Ольга Богата та інші.

«За 15 років наше видання стало персональним гідом з високого стилю життя та ринку преміальної нерухомості України і не тільки. Ми щоразу пропонуємо читачам добірку першокласних елітних будинків і квартир, аналітичні статті про ринок нерухомості та розкішне життя. Ми не просто знайомі з нашим читачем — ми говоримо з ним однією мовою. Знаємо його потреби та смаки, а отже, розуміємо, що краще запропонувати власнику, продавцю, покупцю та інвестору», — зазначив Валерій Захаров.

Головною новиною вечора стала презентація міжнародного бренду RE/MAX Collection в Україні. Мета і місія бренду — зібрати і представити колекцію найкращих об’єктів в Україні. Партнером RE/MAX Collection в Україні стала Наталія Заболотна — Президент Фонду гуманітарного розвитку України, екс-директорка «Мистецького арсеналу» й «Українського дому».

«Коли я повідомила, що буду займатися нерухомістю, українська арт-спільнота була збентежена моїм новим статусом. Але я запевняю, що завдяки новому етапові моєї діяльності в українського мистецтва з’явиться ще більше нових можливостей, оскільки елітна нерухомість вимагає статусності, смаку, гідного оформлення. Тепер я, як партнер RE/MAX Collection і фахівець арт-ринку, зможу гідно поєднати ці дві сфери заради досягнення результату з бездоганним смаком», — пояснила Наталія Заболотна.

Гостей пригощав ресторан «Веранда на Дніпрі», алкогольним партнером став бренд «Вина Світу». Серед гостей розіграли цінні призи: аромат для дому та скриньку від Freedom, сертифікати на проживання в готелі Ramada та в ресторан The Kitchen, колекційні набори від Arcaya Ukraine. Вечір вів Дмитро Попов, музичний бекграунд створював акустичний дует Juli Juls.

Зі свіжим номером журналу «Загородная недвижимость» ви можете ознайомитися тут. Також хочемо нагадати про те, як раніше пройшло GRAND YACHT SHOW – концептуальний захід, організований журналом «Загородная недвижимость» та клубом HIGH LIFE.