Щоб просувати впровадження сучасних smart-технологій в міську інфраструктуру ініціатива Kyiv Smart City вже втретє організовує Kyiv Smart City Forum 2018. Це одна з головних подій Східної Європи, присвячена популяризації впровадження інноваційних рішень у мегаполісах.

 31 жовтня у КВЦ «Парковий» ми обговоримо головні принципи побудови розумного міського середовища, об’єднаємо всіх, хто працює над його розвитком і використовує для цього онлайн-інструменти та інтелектуальні системи.

Промо Kyiv Smart City Forum 2017. Джерело: kyivsmartcity.com

Цього року форум стане комунікаційною платформою для понад 1000 гостей. Серед них —  представники міських влад, посольств та ЗМІ, лідери думок, експерти з інфраструктури, урбаністи, архітектори, екологи, а також представники бізнесу, громадських організацій та міжнародних фондів. Понад 40 спікерів ділитимуться досвідом впровадження технологій задля розвитку безпечного та комфортного міського простору.

Захід офіційно відкриють голова Київської міської державної адміністрації — Віталій Кличко, та співкоординатори ініціативи Kyiv Smart City Юрій Назаров та Ярослава Бойко. Програма форуму складається з шести секцій та виступів у форматі short talks. 

Основна тематика: Smart City, Smart Mobility, Smart Building, електронна демократія та блокчейн-технології, креативна економіка й освіта, екологія та енергоефективність.

Для панельних виступів та дискусій запрошені кращі міжнародні та українські експерти, які працюють з тематикою розумних міст:

  • Мохаммед Мезгані — генеральний секретар Міжнародного союзу громадського транспорту з Бельгії,
  • Хеннінг Мейер — старший науковий співробітник лондонської Школи економіки та політичних наук,
  • Марлоус Помп — керівниця Blockchain–проектів в Уряді Нідерландів,
  • Давід Ар’є — засновник та генеральний директор компанії Transfotech Ltd в Ізраїлі та інші.

Партнери заходу: VisaHikvisionELKO / LenovoHewlett Packard Enterprise / ERC / Lantec, CLAPHype MediaУкрпошта, 10GUARDS. Генеральний ТВ-Партнер: News One, HR-Партнер —Head Hunter, Книжковий партнер — Наш Формат.

Презентація заходу Kyiv Smart City Forum ’18 у форматі .pdf, 2.6Мб

Контактна особа: PR-менеджер ініціативи Kyiv Smart City, Краснопольська Анна-Вероніка, pr@kyivsmartcity.com, +38 063 145 8735